Reguliere schoonmaak

Schols Facilitaire Dienstverlening

Onder reguliere schoonmaak verstaan we alle dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden. Stofzuigen, dweilen, het schoonmaken van sanitaire ruimtes en keuken en het stofvrij maken van meubilair en werkplekken, de standaard schoonmaakwerkzaamheden voor een gemiddeld bedrijf.

Natuurlijk is het ene bedrijf het andere niet. Een winkel of kantoor hebben andere schoonmaakbehoeften dan een productiebedrijf. Het uitgangspunt van ons werk is daarom altijd maatwerk. We gaan eerst met u om tafel om te kijken waar uw behoeftes liggen.

Prijs berekenenFacebookInstagram

Reguliere schoonmaak

Bij ons kunt u ook terecht voor een reguliere schoonmaak. Stralend schone ruimte geven een betere uitstraling aan uw bedrijf.

Bij ons staat het welzijn van de medewerkers en de tevredenheid van onze klanten hoog in het vaandel. Daarom vinden wij het belangrijk dat de lijn tussen de schoonmakers, onze klanten en de directie kort blijft.

Zo kunt u zelf de situatie controleren en altijd een vinger aan de pols houden wat betreft de kwaliteit van onze diensten.

Contact

Professionele schoonmaak

Schols Facilitaire Dienstverlening
Ook voor specialistische reiniging kunt u terecht bij Schols Facilitaire Dienstverlening, van gevelreiniging tot vloeronderhoud en van osmose glasbewassing tot het verwijderen van graffiti. Met onze apparatuur en vakkennis zijn wij in staat al uw bijzondere reinigingsopdrachten uit te voeren.
Contact

Ervaringen van onze klanten

‘Een verademing’, aldus Peter Vinken. “In het verleden voerden we al deze werkzaamheden in eigen beheer uit. Dat kostte ons veel tijd en administratieve taken.” met de samenwerking die we hebben Schols is dit verelden tijd! Ze zijn accuraat en snel.

Peter Vinken – Vinken BV

‘Flexibiliteit is voor ons belangrijk. De samenwerking met Schols verloopt hierin erg plezierig.

Mark Sluiter – Inicom

‘We zijn heel tevreden’ aldus Sandra Meertens. ‘Natuurlijk gaat er tijdens een samenwerking van 7 jaar wel eens wat fout, maar dat gebeurt in elke organisatie en dan komt het aan op het probleemoplossend vermogen. Dat zit bij Schols wel goed

Sandra Meertens – Basisschool De Maaskei

De Rabobank kiest, waar mogelijk, bewust haar partners in de regio. “Dat hoort bij onze missie en visie. In de praktijk werken de korte lijnen binnen Schols, ook voor ons, bijzonder prettig. Verder wil de Rabobank, net als Schols, maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Maaike Janssen – Rabobank Stein