Specialisten in het reinigen van woningen en bedrijfspanden!

Met meer dan 10 jaar expertise zijn wij bij Schols Facilitaire Dienstverlening gedreven om uitzonderlijke resultaten te leveren en de hoogste standaarden van schoon na te streven elke keer dat we uw bedrijf binnenkomen.

Hygiëne is belangrijk. Wie wil er nou niet een schone plek wonen, werken en verblijven?

Het is onze zorg dat het schoonmaakwerk dan ook goed en grondig wordt gedaan. Schols Facilitaire Dienstverlening streeft daarom naar een grondig schoonmaakprogramma op maat in plaats van een “optisch” schoonmaakprogramma.

Schols Facilitaire Dienstverlening heeft als missie de kwaliteit zo goed mogelijk te waarborgen en een prettige en langdurige klantenrelatie op te bouwen

  • Schols Facilitaire Dienstverlening de beste schoonmaakbedrijf in Limburg
  • Wat we doen, doen we goed!
  • Tevredenen klant staat bij ons op nummer 1
  • We werken overal in het land
  • Gevestigd in Elsloo
  • Zowel zakelijke als particuliere reiniging

Schols Facilitaire Dienstverlening is een dynamisch schoonmaakbedrijf dat zich voornamelijk bezig houdt met de schoonmaak van panden en woningen in Nederland.

– Schols Facilitaire Dienstverlening –

Ervaringen van onze klanten

‘Een verademing’, aldus Peter Vinken. “In het verleden voerden we al deze werkzaamheden in eigen beheer uit. Dat kostte ons veel tijd en administratieve taken.” met de samenwerking die we hebben Schols is dit verelden tijd! Ze zijn accuraat en snel.

Peter Vinken – Vinken BV

‘Flexibiliteit is voor ons belangrijk. De samenwerking met Schols verloopt hierin erg plezierig.

Mark Sluiter – Inicom

‘We zijn heel tevreden’ aldus Sandra Meertens. ‘Natuurlijk gaat er tijdens een samenwerking van 7 jaar wel eens wat fout, maar dat gebeurt in elke organisatie en dan komt het aan op het probleemoplossend vermogen. Dat zit bij Schols wel goed

Sandra Meertens – Basisschool De Maaskei

De Rabobank kiest, waar mogelijk, bewust haar partners in de regio. “Dat hoort bij onze missie en visie. In de praktijk werken de korte lijnen binnen Schols, ook voor ons, bijzonder prettig. Verder wil de Rabobank, net als Schols, maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Maaike Janssen – Rabobank Stein