Schols Facilitaire Dienstverlening

Schols Facilitaire Dienstverlening beperkt zich niet alleen tot onderhoud maar biedt u volledige verzorging van uw vloeren.

Het reinigen van sterk vervuilde vloerbedekking, tegel- en betonvloeren, vraagt om een professionele aanpak. Schols Facilitaire Dienstverlening beschikt zowel over goed opgeleide en ervaren vakmensen, als over uitstekend schoonmaakmaterieel en -middelen om zelfs de grootste uitdaging succesvol uit te voeren.

Vraag Schols Facilitaire Dienstverlening voor specialistisch vloeronderhoud in theaters, stadions, sanitaire was-, kleed- en zwemruimten, industriële bedrijfsgebouwen, aankomst- en vertrekhallen en rond verkeerssituaties.

Prijs berekenenFacebookInstagram

Vloeronderhoud

Of het nu om een tapijt, een elastische vloer of een harde vloer gaat, wij leveren kwaliteit en een goede service. We werken door heel Nederland.

Wat doen wij:

  • Tapijtreiniging
  • Reinigen & conserveren van Linoleum / Marmoleum
  • Reinigen van tegelvloeren
  • Reinigen van betonvloeren

Door middel van onze methodes, machines en kennis, kunnen wij uw vloer er weer representatief uit laten zien.

PrijsindicatieContact

Schols Dienstverlening

Vaak is een nulbeurt eens per jaar al voldoende
Iedere vloersoort heeft specifiek onderhoud nodig met een grondige aanpak.
De gebruiksintensiteit zal bepalen hoeveel keer per jaar
er periodiek onderhoud aan een vloer moet plaatsvinden.
Contact

Ervaringen van onze klanten

‘Een verademing’, aldus Peter Vinken. “In het verleden voerden we al deze werkzaamheden in eigen beheer uit. Dat kostte ons veel tijd en administratieve taken.” met de samenwerking die we hebben Schols is dit verelden tijd! Ze zijn accuraat en snel.

Peter Vinken – Vinken BV

‘Flexibiliteit is voor ons belangrijk. De samenwerking met Schols verloopt hierin erg plezierig.

Mark Sluiter – Inicom

‘We zijn heel tevreden’ aldus Sandra Meertens. ‘Natuurlijk gaat er tijdens een samenwerking van 7 jaar wel eens wat fout, maar dat gebeurt in elke organisatie en dan komt het aan op het probleemoplossend vermogen. Dat zit bij Schols wel goed

Sandra Meertens – Basisschool De Maaskei

De Rabobank kiest, waar mogelijk, bewust haar partners in de regio. “Dat hoort bij onze missie en visie. In de praktijk werken de korte lijnen binnen Schols, ook voor ons, bijzonder prettig. Verder wil de Rabobank, net als Schols, maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Maaike Janssen – Rabobank Stein